Chatting with the Upliner ;)

24 Jun

Tempo hari ketemu dengan mbak Sisca Sarwoko di ruang chat YM. Ada pertanyaan yang betul-betul ingin kutanyakan berkaitan dengan web traffic, blogging dan sebagainya. Step by step, beliau sabar banget deh menjelaskan setiap tahap, sampai akhirnya aku berhasil menemukan link-link menuju informasi yang kuperlukan. Terima kasih ya, mbak Sisca. Aku yakin, para member di dBC-Network ini semuanya sama proaktif dengan mbak Sisca. Upline-ku langsung, mbak Linda juga nggak jarang kumintai bantuan, jadi tempat bertanya ini dan itu. Siap-siap upliners… jangan bosan kalau aku colak-colek minta bantuan ya…! πŸ˜‰ πŸ˜‰

The other day I met my upline in dBC-Network, mbak Sisca Sarwoko through chatroom in YM. There were questions that I really want to ask related to web traffic, blogging and so forth. Step by step, she explained each step very patiently, until I finally managed to find the links to the information I need. Thanks, mbak Sisca. I’m sure, the members of DBC-Network are all have the same spirit, to be proactive just like mbak Sisca. My direct upline, mbak Linda, she is also my source of information. I can ask her anything about the system, the network, just simply everything, anything, anytime. Wow… Well, be ready upliners … don’t get bored if I poke you once in a while to ask for assistance. I’m sure they will be happy to assist me. Am I right? ;);)

2 Tanggapan to “Chatting with the Upliner ;)”

  1. linda Juni 25, 2010 pada 2:24 pm #

    mba, saya siap kok di gangguin trs. saya senang punya downline yang mau bertanya. mudah2an kita bisa sukses di dbcn ini ya. pasti….

  2. batikmania Juni 25, 2010 pada 2:51 pm #

    Makasih, mbak Linda. Jangan bosen ya… πŸ˜‰

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: