Arsip | November, 2010

Order Online

21 Nov

When I decided to join Oriflame business network a while ago, it was because of various aspects that makes me interested, besides the amount of gifts and presents provided-as long as we work it on to get it. One of the ease which I got from this business is the ease of order through Oriflame’s site. You could come to the Oriflame office directly to purchase your order, or you can order by phone. You can send e-mail or fax to request delivery of goods, or you can visit the Oriflame site and make your order online. I prefer the order online option. It is really easy to do so, very simple, and availability of products and gifts can be obtained directly. Everything is real-time, online. Just click the site Oriflame Indonesia, then search for the desired product. You can access the online catalogue or just simply fill out the form by entering the code of the desired product. With one click, the product filled your virtual shopping cart. If you are looking for a specific product, just type the product’s name and click on the search box. It will instantly appears on the screen before our eyes. If you intend to cancel any orders that you have made, before you finished filling the order form, it can still be done. Done filling the virtual shopping cart, you can simply click a prompt to select the option set of goods. Which branch, how to deliver or collect the products, payments process and so on, this was done with only with a few clicks on our mouse or your touch-pad. When the confirmation process is done, a notification e-mail will be sent to our mailbox directly. After that? You can pick up the products that you’ve already ordered or waiting for the goods to be delivered to you-it depends on the options that’s you’ve previously made. Well, its that’s easy, isn’t it?

Ketika kuputuskan untuk bergabung dengan jaringan bisnis Oriflame beberapa waktu yang lalu, berbagai kemudahannya membuatku tertarik, selain hadiah-hadiahnya yang bejibun-asal kita mau usaha untuk mendapatkannya. Satu kemudahan yang kudapat dari bisnis ini adalah kemudahan order melalui situs Oriflame. Berbagai cara untuk order produk Oriflame ini bisa dilakukan. Datang langsung ke kantor Oriflame terdekat? Bisa banget. Order via telefon? Boleh. Kirim e-mail atau fax dengan request pengiriman barang? Itu juga bisa. Tapi aku lebih suka opsi order online. Caranya gampang banget, nggak pake ribet, dan ketersediaan produk maupun hadiah bisa langsung didapat. Semuanya realtime, online. Tinggal klik situs Oriflame Indonesia, lalu cari produk yang diinginkan. Bisa dengan membuka katalog online atau langsung saja isi form dengan memasukkan kode produk yang diinginkan. Dengan satu klik, produk sudah masuk ke dalam keranjang belanja virtual kita. Mencari produk tertentu secara spesifik, tinggal klik di kotak pencari, dan hasilnya langsung muncul di layar depan mata kita. Jika pun berniat membatalkan order yang sudah kita buat, selama belum final mengirimkan form order, tetap bisa dilakukan. Selesai dengan mengisi keranjang belanja virtual, kita bisa langsung klik konfirmasi untuk memilih opsi pengambilan barang. Cabang mana yang dituju, cara pengiriman atau pengambilan seperti apa, proses pembayaran dan sebagainya, ini pun dilakukan hanya dengan beberapa klik praktis saja di tetikus ataupun touchpad kita. Setelah proses konfirmasi selesai, e-mail notifikasi bisa segera terkirim ke mailbox kita. Setelah itu? Tinggal menjemput produk yang kita pesan atau menanti barang-barang itu dikirim pada kita -ini tergantung opsi pengambilan barang yang sudah kita buat sebelumnya. Nah, semudah itu saja.

Midnight Collection Promo

18 Nov
Here it comes again, crazy promo from Oriflame. Makes me more interested and wanted to join Oriflame as a new member. Too bad… I’m a member already :p Let’s vision it this way, in the second month after join, if you are fulfilled all the requirement, by noted 75 points of purchasing,  then you are able to get WP1 prize worth Rp 168 000, – Not to mention the discount fee as much as the registration fee when you did the first order.

WP1 gift: Waterproof mascara & eyeliner

Prizes in the next months also so tempting. You can can see by yourself on the pictures above. If I haven’t join Oriflame, I think this month will be the most suitable time to join. On 15th, the promo started to run. Who would like to take a part on it? Let’s go… You can start by registering yourself on this link directly and  fill out the form. After that, you can start running this business right away. Dare to join? Let’s go …!

WP2 gift: Exclusive clutch

Lagi-lagi promo gila-gilaan dari Oriflame. Bikin ngiler aja. Jadi pengen gabung Oriflame sebagai anggota baru nih. :p Bayangkan aja, di bulan kedua setelah bergabung, jika memenuhi persyaratan belanja sebesar 75 poin, bisa dapat hadiah WP1 seharga RP 168.000,- Belum lagi potongan harga senilai bea pendaftaran saat order pertama.

WP3 gift: Dare to dream make-up palette

Hadiah di bulan berikutnya nggak kalah asyik. Bisa lihat sendiri deh di bawah ini. Kalo aku belum gabung Oriflame, kayaknya bulan ini deh saat yang paling pas untuk gabung. Mulai tanggal 15 ini, promo mulai berlaku. Siapa mau? Hayu… Dimulai dengan daftar dong. Boleh langsung isi form di link ini, dan langsung berjibaku di bisnis prospektif ini. Berani gabung? Hayuu…