Arsip | 3:59 am

Midnight Collection Promo

18 Nov
Here it comes again, crazy promo from Oriflame. Makes me more interested and wanted to join Oriflame as a new member. Too bad… I’m a member already :p Let’s vision it this way, in the second month after join, if you are fulfilled all the requirement, by noted 75 points of purchasing,  then you are able to get WP1 prize worth Rp 168 000, – Not to mention the discount fee as much as the registration fee when you did the first order.

WP1 gift: Waterproof mascara & eyeliner

Prizes in the next months also so tempting. You can can see by yourself on the pictures above. If I haven’t join Oriflame, I think this month will be the most suitable time to join. On 15th, the promo started to run. Who would like to take a part on it? Let’s go… You can start by registering yourself on this link directly and  fill out the form. After that, you can start running this business right away. Dare to join? Let’s go …!

WP2 gift: Exclusive clutch

Lagi-lagi promo gila-gilaan dari Oriflame. Bikin ngiler aja. Jadi pengen gabung Oriflame sebagai anggota baru nih. :p Bayangkan aja, di bulan kedua setelah bergabung, jika memenuhi persyaratan belanja sebesar 75 poin, bisa dapat hadiah WP1 seharga RP 168.000,- Belum lagi potongan harga senilai bea pendaftaran saat order pertama.

WP3 gift: Dare to dream make-up palette

Hadiah di bulan berikutnya nggak kalah asyik. Bisa lihat sendiri deh di bawah ini. Kalo aku belum gabung Oriflame, kayaknya bulan ini deh saat yang paling pas untuk gabung. Mulai tanggal 15 ini, promo mulai berlaku. Siapa mau? Hayu… Dimulai dengan daftar dong. Boleh langsung isi form di link ini, dan langsung berjibaku di bisnis prospektif ini. Berani gabung? Hayuu…