Arsip | Januari, 2011

Golden Treasure Promo

16 Jan
Oriflame‘s new promo is entitled Golden Treasure. It contains of 3 products. Its normal price is Rp 569,000, –  while in this promo we can get these 3 for only Rp 99,000, – Terms and conditions apply, of course 😉
The first requirement, of course, you must be an Oriflame consultant. Become a member through this link. Annual membership fee is Rp 39,900,-
The next requirement, you have to to shop some Oriflame products equivalent with 150 Bonus Points (BP). If you do it in 3 months starting from January until March, then you can get these products by the price mentioned above. By reaching 150 BP, it also makes you qualified for the Business Class.
Well, after 3 months to qualify for BC, you can really get this Golden Treasure which in package of the following products:
1. GG bronzing Pearls (5570 or 5568) -normal price Rp 198,000,-
2. Milk & Honey Gold Nourishing Hand & Body Lotion (18 224) -normal price Rp 69,000,-
3. Giordani Gold Eau de Parfum (7047) -normal price Rp 329,000,-
This Golden Treasure series will be awarded on April 2011 to those of us who can reach the qualification of Business Class on the Months of January, February and March 2011 with minimum first order Rp 175,000,-
This offer really makes me interested. Just imagine, we can get 3 products for Rp 99,000,- only while its normal price is worth Rp 569,000, – When will you get opportunity like this ever again. Remember the terms and conditions. Once you miss BC, then you won’t get this golden opportunity ever.
Promo terbaru dari Oriflame bertajuk Get Golden Treasure. 3 Produk seharga Rp 569.000,- ini bisa didapat seharga Rp 99.000,- saja. Asal mengikuti syarat dan ketentuan yang berlaku, tentunya 😉
Syarat pertama, tentu saja harus tergabung sebagai konsultan Oriflame. Bergabung melalui tautan ini, bea keanggotaan setahun Rp 39.900,- saja.
Syarat berikutnya, menggenapkan pembelanjaan produk Oriflame setara dengan 150 Bonus Poin (BP) yang dilakukan berturut-turut selama 3 bulan mulai bulan Januari hingga Maret nanti. Dengan mencapai pembelanjaan 150 BP, ini juga membuat kita lolos kualifikasi Business Class.
Nah, setelah 3 bulan lolos kualifikasi BC, kita bisa banget deh dapetin paketGolden Treasure ini yang berupa produk berikut:
1. GG Bronzing Pearls (5570 atau 5568) senilai 198.000,-
3. Giordani Gold Eau de Parfum (7047) senilai 329.000,-
Paket Golden Treasures ini akan diberikan di bulan April 2011 kepada kita-kita yang bisa mencapai kualifikasi Business Class di Bulan Januari, Februari, dan Maret 2011 berturut-turut dengan melakukan order pertama minimum Rp.175.000,-
Tawaran ini betul-betul bikin ngiler. Bayangin aja, 3 produk seharga Rp 569.000,- bisa kita dapat dengan Rp 99.000,- saja??? Kapan lagi ada kesempatan seperti ini. Ingat-ingat syarat dan ketentuannya. Telat BC sekali, lepas deh kesempatan emas ini.
Iklan

Promo Eclat Perfume for You

6 Jan
Opening 2011 with promo of a pair of exclusive perfumes. The Eclat Promo.
Eclat Women Eau de Toilette:
This soft, sophisticated floral fragrance is a subtle expression of understated elegance. Its sparkling fruit notes of raspberry and violet are enveloped in its warm, white musk heart. The perfect balance between classic elegance and modernity. Available in an elegant bottle of 50 ml. Normal price offered catalog is Rp 298,000, –
Meanwhile, for men available Eclat for Men Eau de Toilette in 75 ml containers.  This fresh, refined scent is a classic expression of male sophistication. It subtly progresses from fresh notes of bergamot and geranium to warm hints of exotic woods and amber. The perfect balance between classic style and modernity. The normal price of Rp 349,000, –
One of these perfume can be obtained at the price of only Rp 69,000,- even free. Of course, terms and conditions apply 😉 The detail can be found at this link.
Do you want this? Oops, sorry…only Oriflame consultant a.k.a member who could take advantage of this big discounts up to 100%. Do you want to join as an Oriflame consultant? Just fill out this form and get one of these Eclat fragrance in the upcoming February.
 

Eclat for men and women

Membuka tahun 2011 dengan promo sepasang parfum eksklusif. The Eclat Promo.

Eclat Women Eau de Toilette: Wewangian lembut beraroma bunga yang melambangkan keseimbangan sempurna dari gaya klasik dan modern. Tersedia dalam kemasan 50 ml. Harga normal yang ditawarkan katalog adalah Rp 298.000,-
Sementara itu untuk pria tersedia Eclat for Men Eau de Toilette dalam kemasan 75 ml. Merepresentasikan ekspresi kesuksesan seseorang pria yang diawali aroma-aroma bergamot dan geranium yang mengalir ke aroma hangat exotic wood dan amber. Harga normal Rp 349.000,-
Salah satu dari parfum ini bisa didapat dengan harga Rp 69.000,- saja, bahkan gratis. Tentu saja dengan syarat dan ketentuan tertentu 😉 Lengkapnya bisa dilihat di tautan ini.
Mau? Maaf… hanya member alias konsultan Oriflame yang bisa memanfaatkan diskon besar hingga 100% ini. Mau sekalian bergabung jadi konsultan Oriflame? Ayo isi formulir berikut, dan dapatkan salah satu dari parfum Eclat ini di bulan Februari nanti.

Closing 2010 With A Bang!

1 Jan
Last day of 2010. Last night, I read status of an SM Oriflame, my super leader, mbak Dea, on facebook. She updated the recognition of several new achiever at the
end of this year, heading to the final seconds of the Closing Points. There are new Manager 15%, 2 new Managers 18 %, and one Senior Manager. Every one of them are DBC-N members. Wow … It’s really closing 2010 with a bang!
Getting ready to work hard again in 2011. How many time do you want to jump higher to the next level? Set starting today. Make a proposal of life, a realistic one but challenging enough. Move forward, work hard, work smart. Along with DBC-N, we certainly can! Want to join us?
Fill this form now. Get a lot of advantages to join the first group online. The fastest development group in Indonesia, and also the fastest in Asia. Wow …!
I’m already in the right group, so I can catch the spirit and work ethic, can be studied from my kind upliners, and also encouraged by the passionate downliners (as upliner, it’s a shame to lose the spirit compare to my downline)

The annual membership fee is quite small, only IDR 39 900,-. Working system is ready to be downloaded, read and applied. Gifts and variety of free product or discounts available anytime. What do you expect for more by working in dBC-N like this? Working hours, is up to us. Lobbying

clients (jie. ..) we can do it while we are in our bedroom, wearing pyjamas in front of computer. Bonus? Well … I think it does the same everywhere. Bonuses can only be gained when we work hard and work smart. Can not do nothing and expect the falling stars. But this is truly a

prospective business, I suppose. Right now I’m on my way to achieve success. Two years later from now, or three more years at the latest, as God willing, I might own my free CR-V 😉

Hari terakhir 2010. Tadi malam, status dari seorang SM Oriflame, super leader-ku, mbak Dea, kubaca di halaman facebook. Mengabarkan recognisi beberapa orang new achiever di akhir tahun ini jelang detik-detik terakhir masa Tutup Poin. Wow… ada new Manager 15%, 2 orang new Manager 18 %, dan satu orang Senior Manager. SemuanyadBC-Ners. Wow… sungguh-sungguh menutup tahun ini dengan sebuah hentakan.
Siap kerja keras lagi di tahun 2011 nanti. Ayo, mau loncat level berapa kali? Tetapkan mulai hari ini. Bikin proposal hidup, yang realistis tapi cukup menantang. Bergerak maju, bekerja keras, bekerja cerdas. Bersama dBC-N, pasti bisa! Mau gabung bersama kami? Ayo, isi formnya sekarang. Dapatkan banyak keuntungan bergabung bersama group online pertama dan tercepat perkembangannya di Indonesia, juga yang tercepat di Asia. Wow…! Sudah bener banget nih aku di sini, supaya ketularan semangat dan etos kerjanya, bisa berguru dari upliners yang baik-baik, bisa juga ‘didorong’ oleh downliners yang penuh semangat (sebagai upliner, malu dong kalo kalah semangat ;))
Modal kecil, Rp 39.900,- saja. Sistem kerja sudah tinggal diunduh, dibaca, dan diaplikasikan. Hadiah dan berbagai produk gratis-an ataupun diskon-an tersedia kapan saja. Kurang apa coba, kerja di dBC-N ini? Jam kerja, suka-sukanya kita. Lobbying klien (jie…) bisa sambil pake piyama aja (di kamar, sambil nongkrongin komputer, tentunya). Bonus? Ah… kalau ini sih di mana-mana juga sama. Bonus baru bisa didapat kalau kita mau kerja keras dan kerja cerdas. Nggak bisa ongkang-ongkang kaki dan mengharap kejatuhan bulan. Tapi ini betul-betul bisnis prospektif, kukira. Saat ini aku sedang merentas jalan untuk mencapai sukses. Dua tahun lagi, tiga tahun lagi. Insya Allah CR-V bisa kumiliki 😉