Arsip | Business RSS feed for this section

Closing 2010 With A Bang!

1 Jan
Last day of 2010. Last night, I read status of an SM Oriflame, my super leader, mbak Dea, on facebook. She updated the recognition of several new achiever at the
end of this year, heading to the final seconds of the Closing Points. There are new Manager 15%, 2 new Managers 18 %, and one Senior Manager. Every one of them are DBC-N members. Wow … It’s really closing 2010 with a bang!
Getting ready to work hard again in 2011. How many time do you want to jump higher to the next level? Set starting today. Make a proposal of life, a realistic one but challenging enough. Move forward, work hard, work smart. Along with DBC-N, we certainly can! Want to join us?
FillĀ this form now. Get a lot of advantages to join the first group online. The fastest development group in Indonesia, and also the fastest in Asia. Wow …!
I’m already in the right group, so I can catch the spirit and work ethic, can be studied from my kind upliners, and also encouraged by the passionate downliners (as upliner, it’s a shame to lose the spirit compare to my downline)

The annual membership fee is quite small, only IDR 39 900,-. Working system is ready to be downloaded, read and applied. Gifts and variety of free product or discounts available anytime. What do you expect for more by working in dBC-N like this? Working hours, is up to us. Lobbying

clients (jie. ..) we can do it while we are in our bedroom, wearing pyjamas in front of computer. Bonus? Well … I think it does the same everywhere. Bonuses can only be gained when we work hard and work smart. Can not do nothing and expect the falling stars. But this is truly a

prospective business, I suppose. Right now I’m on my way to achieve success. Two years later from now, or three more years at the latest, as God willing, I might own my free CR-V šŸ˜‰

Hari terakhir 2010. Tadi malam, status dari seorang SM Oriflame, super leader-ku, mbak Dea, kubaca di halamanĀ facebook. MengabarkanĀ recognisi beberapa orang new achiever di akhir tahun ini jelang detik-detik terakhir masa Tutup Poin. Wow… adaĀ new Manager 15%, 2 orangĀ new Manager 18 %, dan satu orangĀ Senior Manager. SemuanyadBC-Ners. Wow… sungguh-sungguh menutup tahun ini dengan sebuah hentakan.
Siap kerja keras lagi di tahun 2011 nanti. Ayo, mau loncat level berapa kali? Tetapkan mulai hari ini. Bikin proposal hidup, yang realistis tapi cukup menantang. Bergerak maju, bekerja keras, bekerja cerdas. Bersama dBC-N, pasti bisa! Mau gabung bersama kami? Ayo,Ā isi formnya sekarang. Dapatkan banyak keuntungan bergabung bersama group online pertama dan tercepat perkembangannya di Indonesia, juga yang tercepat di Asia. Wow…! Sudah bener banget nih aku di sini, supaya ketularan semangat dan etos kerjanya, bisa berguru dari upliners yang baik-baik, bisa juga ‘didorong’ oleh downliners yang penuh semangat (sebagai upliner, malu dong kalo kalah semangat ;))
Modal kecil, Rp 39.900,- saja. Sistem kerja sudah tinggal diunduh, dibaca, dan diaplikasikan. Hadiah dan berbagai produk gratis-an ataupun diskon-an tersedia kapan saja. Kurang apa coba, kerja di dBC-N ini? Jam kerja, suka-sukanya kita. Lobbying klien (jie…) bisa sambil pake piyama aja (di kamar, sambil nongkrongin komputer, tentunya). Bonus? Ah… kalau ini sih di mana-mana juga sama. Bonus baru bisa didapat kalau kita mau kerja keras dan kerja cerdas. Nggak bisa ongkang-ongkang kaki dan mengharap kejatuhan bulan. Tapi ini betul-betul bisnis prospektif, kukira. Saat ini aku sedang merentas jalan untuk mencapai sukses. Dua tahun lagi, tiga tahun lagi. Insya Allah CR-V bisa kumiliki šŸ˜‰
Iklan

Order Online

21 Nov

When I decided to join Oriflame business network a while ago, it was because of various aspects that makes me interested, besides the amount of gifts and presents provided-as long as we work it on to get it. One of the ease which I got from this business is the ease of order through Oriflame’s site. You could come to the Oriflame office directly to purchase your order, or you can order by phone. You can send e-mail or fax to request delivery of goods, or you can visit the Oriflame site and make your order online. I prefer the order online option. It is really easy to do so, very simple, and availability of products and gifts can be obtained directly. Everything is real-time, online. Just click the site Oriflame Indonesia, then search for the desired product. You can access the online catalogue or just simply fill out the form by entering the code of the desired product. With one click, the product filled your virtual shopping cart. If you are looking for a specific product, just type the product’s name and click on the search box. It will instantly appears on the screen before our eyes. If you intend to cancel any orders that you have made, before you finished filling the order form, it can still be done. Done filling the virtual shopping cart, you can simply click a prompt to select the option set of goods. Which branch, how to deliver or collect the products, payments process and so on, this was done with only with a few clicks on our mouse or your touch-pad. When the confirmation process is done, a notification e-mail will be sent to our mailbox directly. After that? You can pick up the products that you’ve already ordered or waiting for the goods to be delivered to you-it depends on the options that’s you’ve previously made. Well, its that’s easy, isn’t it?

Ketika kuputuskan untuk bergabung dengan jaringan bisnis Oriflame beberapa waktu yang lalu, berbagai kemudahannya membuatku tertarik, selain hadiah-hadiahnya yang bejibun-asal kita mau usaha untuk mendapatkannya. Satu kemudahan yang kudapat dari bisnis ini adalah kemudahan order melalui situs Oriflame. Berbagai cara untuk order produk Oriflame ini bisa dilakukan. Datang langsung ke kantor Oriflame terdekat? Bisa banget. Order via telefon? Boleh. Kirim e-mail atau fax dengan request pengiriman barang? Itu juga bisa. Tapi aku lebih suka opsi order online. Caranya gampang banget, nggak pake ribet, dan ketersediaan produk maupun hadiah bisa langsung didapat. Semuanya realtime, online. Tinggal klik situs Oriflame Indonesia, lalu cari produk yang diinginkan. Bisa dengan membuka katalog online atau langsung saja isi form dengan memasukkan kode produk yang diinginkan. Dengan satu klik, produk sudah masuk ke dalam keranjang belanja virtual kita. Mencari produk tertentu secara spesifik, tinggal klik di kotak pencari, dan hasilnya langsung muncul di layar depan mata kita. Jika pun berniat membatalkan order yang sudah kita buat, selama belum final mengirimkan form order, tetap bisa dilakukan. Selesai dengan mengisi keranjang belanja virtual, kita bisa langsung klik konfirmasi untuk memilih opsi pengambilan barang. Cabang mana yang dituju, cara pengiriman atau pengambilan seperti apa, proses pembayaran dan sebagainya, ini pun dilakukan hanya dengan beberapa klik praktis saja di tetikus ataupun touchpad kita. Setelah proses konfirmasi selesai, e-mail notifikasi bisa segera terkirim ke mailbox kita. Setelah itu? Tinggal menjemput produk yang kita pesan atau menanti barang-barang itu dikirim pada kita -ini tergantung opsi pengambilan barang yang sudah kita buat sebelumnya. Nah, semudah itu saja.

Midnight Collection Promo

18 Nov
Here it comes again, crazy promo from Oriflame. Makes me more interested and wanted to join Oriflame as a new member. Too bad… I’m a member already :p Let’s vision it this way, in the second month after join, if you are fulfilled all the requirement, by noted 75 points of purchasing,Ā  then you are able to get WP1 prize worth Rp 168 000, – Not to mention the discount fee as much as the registration fee when you did the first order.

WP1 gift: Waterproof mascara & eyeliner

Prizes in the next months also so tempting. You can can see by yourself on the pictures above. If I haven’t join Oriflame, I think this month will be the most suitable time to join. On 15th, the promo started to run. Who would like to take a part on it? Let’s go… You can start by registering yourself on this link directly andĀ  fill out the form. After that, you can start running this business right away. Dare to join? Let’s go …!

WP2 gift: Exclusive clutch

Lagi-lagi promo gila-gilaan dari Oriflame. Bikin ngiler aja. Jadi pengen gabung Oriflame sebagai anggota baru nih. :p Bayangkan aja, di bulan kedua setelah bergabung, jika memenuhi persyaratan belanja sebesar 75 poin, bisa dapat hadiah WP1 seharga RP 168.000,- Belum lagi potongan harga senilai bea pendaftaran saat order pertama.

WP3 gift: Dare to dream make-up palette

Hadiah di bulan berikutnya nggak kalah asyik. Bisa lihat sendiri deh di bawah ini. Kalo aku belum gabung Oriflame, kayaknya bulan ini deh saat yang paling pas untuk gabung. Mulai tanggal 15 ini, promo mulai berlaku. Siapa mau? Hayu… Dimulai dengan daftar dong. Boleh langsung isi form di link ini, dan langsung berjibaku di bisnis prospektif ini. Berani gabung? Hayuu…

Jolly July

17 Jul

Promo bulan ini untuk konsultan baru Oriflame, wah… bikin ngiler. Nyesel juga nih nggak gabung di bulan ini. Ayo ayo… buat yang mau ikutan, bulan ini saat yang paling tepat untuk bergabung dengan Oriflame.

Untuk masa keanggotaan setahun hanya bayar Rp 39.900,- dengan diskon sampai 30% untuk beli produk Oriflame, belum lagi diskon beragam produk yang selalu ada setiap bulan. Promo spesial bulan ini, silakan lakukan order pertama minimum sejumlah Rp 175.000,- maka potongan harga sebanyak Rp 10.000,- bisa didapat. Ini masih ditambah lagi dengan bonus hadiah foot file yang harga normalnya mencapai Rp 27.900,- Jadi, jika sukses di bulan ini, bea keanggotaan setahun ternyata cuma keluar uang sebanyak Rp 2.000,- saja.

Promo Jolly July

Satu program promo lagi di bulan ini, jika berhasil mencapai pembelian sebanyak 75 bonus poin, sebagai hadiah welcome program alias WP1, body butter (untuk cewek) atau face wash (untuk cowok) bisa dibawa pulang. Gratis lagi. Bulan berikutnya, bonus bertambah dong. Hadiahnya? parfum special edition, yang tentu saja boleh milih, mau tipe cewek atau cowok. Huwaa… mau…!!! Yuk, ikutan jolly July di bulan ini. Detilnya bisa dilihat di situs Oriflame, tapi daftarnya bisa langsung di sini kok. Yuk…! Jangan sampai nyesel kayak saya šŸ˜¦

This month promo for a new Oriflame consultant, well … it make you drool. I regret it that I didn’t join Oriflame this month. Come on come on… for you who want to join, this month will be the most appropriate time to join Oriflame.

For the membership, you only pay Rp 39 900, – with discounts up to 30% to buy Oriflame products, not to mention discounts on various products that are always available every month. This month’s special promo, just do the minimum first order of Rp 175,000, – then the discounted price of Rp 10.000, – could be obtained. It’s still coupled with a foot file as a bonus prize that normally you can get it for Rp 27 900, – But you can get it for free (if you can fulfill the requirement) So, if successful in this month, a year membership fees turned out just as much as Rp 2.000, – only.

Welcome Program Prizes

One more program for this month, if you successfully achieve the purchase of 75 bonus points, as a welcome gift program (WP1), you can get FREE body butter (for female) or a face wash (for male). The next month, the bonus is surely increases. The prize is special edition perfume, which you may choose, the female type of male one. Huwaa … I wantĀ  it…!!! Come, let’s join Jolly July this month. You can see the detail of information in the official website of Oriflame, but you can register directly from here. Come! Do not let yourself be regret like me : (

TUPO Juni 2010

30 Jun

Tutup Poin. Maksudnya? Akhir bulan merupakan saat untuk tutup poin bagi para konsultan Oriflame. Target-target yang harus dicapai, sebaiknya diselesaikan di akhir bulan ini. Target untuk mendapatkan 75 poin, atau 100 poin, atau bahkan lebih dari itu. Targetku bulan ini, 100 poin. PAS!!!

Bulan-bulan ke depan, Diiming-imingi dengan promo rekrut bulan Juli, wah… bikin ngiler. Bagaimana tidak? Hadiah untuk recruiter aja bisa berjumlah total lebih dari 1 juta. Ada yang nggak mau…? :p

Tutup Poin means Closing Point. What is the meaning of it? End of the month is time for closing points for Oriflame consultants. Any targets should be completed by the end of this month. Target to get 75 points, or 100 points, or even more than that. My goal this month, 100 points. Yes, I got it!

The months ahead, there is promising promo for anyone who recruit new member/downline in July. Well… it makes me drool. How come? The gifts for the recruiter, it is more than a million in total. Anyone doesn’t want it…? :p

dBC-Network

23 Jun

Aku mulai melirik bisnis ini di bulan Maret, tapi baru resmi bergabung di bulan Mei 2010. Dukungan upliners dan team support jaringan yang solid membuat aku yang tadinya cuek bebek kok ya mulai semangat nih untuk menggerakkan laju roda bisnis ini. Upline-ku, mbak Linda, sangat supportif dan tak segan untuk menjawab berbagai pertanyaanku, juga memberi tahu segala tips & trik, bahkan membantu menghubungi prospektif downline yang kemudian ikut bergabung dalam grup-ku. Selain mbak Linda, ada juga mbak Nissa, mbak Sisca, mbak Evria, mbak Dea the team Leader, bahkan hingga founder network ini, mbak Dini Shanti, aku yakin semuanya siap mendukung untuk bergerak maju bersama. Go forward, dBC-Network!

I started to pay attention at this business in March, but officially joined in May 2010. Support of my upliners and a solid network team made me be spirited to move the wheel of theĀ  business more seriously. My upliner, mbak Linda, is supportive and never hesitate to answer my question, telling me all the tips & tricks, even help me contacting prospective downline who would join my group. In addition of mbak Linda, there are also Nissa Mbak, mbak Sisca, mbakĀ  Evria, mbak Dea the team leader, up to the founder of this network, mbak Dini Shanti, all of them are ready to support each other and move forward together. Go forward, DBC-Network!

Hello world!

20 Jun

Selamat datang di blog baruku di WordPress.com. Blog ini kubuat untuk mendukung semangat berbisnisku yang mulai tumbuh untuk membangun bisnis baru di bidang kecantikan, didukung oleh grup hebat dengan orang-orang hebat pula di dunia yang indah ini. Yuk, kita bersibuk-ria dalam bisnis dan selamat datang di biziblog.

Welcome to my other blog in WordPress.com. This blog is created to support my business desire on running new business, a beauty business supported by a great group of great people in this beautiful world. So let’s get busy on business, and welcome to biziblog.