Tag Archives: business

Join Oriflame and Make That Change

10 Mar

When I decided to join Oriflame business network some time ago, it was because of various aspects that makes me interested, besides the amount of gifts and presents provided-as long as we work it on to get it. One of the ease which I got from this business is the ease of order through Oriflame’s site. And this March, it is incredible. In addition to join the promo that makes me drooling… the catalog promo of 120 pages thick (usually ‘only’ 100 pages) also very tempting. Wow ……
There is one convenience thing I got from this business (and there are many more). It is the ease of ordering through Oriflame’s site. Different ways to order Oriflame products can be done. You can come directly to the nearest office Oriflame branch. You just have to be prepared to face the long queue. Not to mention the possibility of not getting the product we want/need. If it was me … I think it’s better to use another way. Order by phone? It’s doable. But we could get tired of waiting for the phone to be picked. In this period of grand promo, I think telephone in the Oriflame office would not stop ringing : p Send an e-mail or fax to request delivery of goods? It also doable. But there is one more option to orders that I like. It is online order.

It is really easy to do, nothing complicated. The availability of products and gifts can simply known immediately. Everything is real-time, online. Just click the site, Oriflame Indonesia, then search for the desired product. You can access the online catalog or just fill out the form by entering the code of the desired product. With one click, the product is entered into our virtual shopping cart. Specifically looking for a specific product? Just click on the search box, and it instantly appears on the screen before our eyes. If you intend to cancel any orders that you’ve already made, before you click the final confirmation button, it can still be done.
Finished filling the virtual shopping cart, we can simply click the next button. Which branch you wish to order at, how to delivery or collect your purchase, payment process and so on. These steps were done only with a few mouse clicks. After the confirmation process is complete, a notification e-mail can be sent to our mailbox. After that? Just pick up the products we order or waiting for the goods to be delivered to us-it depends on the options set of goods which we have previously made. Well, it’s just that easy.

Some notes on the promo when you want to join Oriflame this month, Let’s Make That Change!

After registering as an independent consultant, you just need to pay Rp 29.900, – You can order products worth Rp 175.000, – then you will get Rp 20,000, – cash back. Conclusion: if you join this month, the annual membership fee is only Rp 9,000, – only. Usually Rp 39.900, –

The next step, if you take the challenge of selling product equally 75BP (Bonus Point), you will get special WP1 gift, an Oriflame product worth Rp 100,000, – You will get that for free.

If you love the world of selling (or just using the products ;)) and all the business of selling cosmetics that makes you beautiful, charming and fun, then 100BP achievement in the second month seems to be very possible. And thus you can get a WP2 gift which is the most prestigious and most expensive perfume in Oriflame, Grace, worth Rp 429 000, – for you to take home. You get it for free too.

In the third month of your membership, if you managed to increase the target of selling until 125BP, then you are entitled to a set of exclusive watches with watch strap and frame that can be mix and match to create nine-pair of combinations. It’s beautiful! And this watches can be yours too, for free while the real price is Rp 799,000, – Incredible.

If you can’t wait to get the package of WP1 until WP3 gift, then let’s fill out the form given and follow the step-by step procedure. Package of e-book, online and offline training, guidance and assistance also will be given continuously until we achieve success together. Come on, we can make changes in our lives, and that change can be started from this moment. Let’s change and Make That Change. Now!

Closing 2010 With A Bang!

1 Jan
Last day of 2010. Last night, I read status of an SM Oriflame, my super leader, mbak Dea, on facebook. She updated the recognition of several new achiever at the
end of this year, heading to the final seconds of the Closing Points. There are new Manager 15%, 2 new Managers 18 %, and one Senior Manager. Every one of them are DBC-N members. Wow … It’s really closing 2010 with a bang!
Getting ready to work hard again in 2011. How many time do you want to jump higher to the next level? Set starting today. Make a proposal of life, a realistic one but challenging enough. Move forward, work hard, work smart. Along with DBC-N, we certainly can! Want to join us?
Fill this form now. Get a lot of advantages to join the first group online. The fastest development group in Indonesia, and also the fastest in Asia. Wow …!
I’m already in the right group, so I can catch the spirit and work ethic, can be studied from my kind upliners, and also encouraged by the passionate downliners (as upliner, it’s a shame to lose the spirit compare to my downline)

The annual membership fee is quite small, only IDR 39 900,-. Working system is ready to be downloaded, read and applied. Gifts and variety of free product or discounts available anytime. What do you expect for more by working in dBC-N like this? Working hours, is up to us. Lobbying

clients (jie. ..) we can do it while we are in our bedroom, wearing pyjamas in front of computer. Bonus? Well … I think it does the same everywhere. Bonuses can only be gained when we work hard and work smart. Can not do nothing and expect the falling stars. But this is truly a

prospective business, I suppose. Right now I’m on my way to achieve success. Two years later from now, or three more years at the latest, as God willing, I might own my free CR-V 😉

Hari terakhir 2010. Tadi malam, status dari seorang SM Oriflame, super leader-ku, mbak Dea, kubaca di halaman facebook. Mengabarkan recognisi beberapa orang new achiever di akhir tahun ini jelang detik-detik terakhir masa Tutup Poin. Wow… ada new Manager 15%, 2 orang new Manager 18 %, dan satu orang Senior Manager. SemuanyadBC-Ners. Wow… sungguh-sungguh menutup tahun ini dengan sebuah hentakan.
Siap kerja keras lagi di tahun 2011 nanti. Ayo, mau loncat level berapa kali? Tetapkan mulai hari ini. Bikin proposal hidup, yang realistis tapi cukup menantang. Bergerak maju, bekerja keras, bekerja cerdas. Bersama dBC-N, pasti bisa! Mau gabung bersama kami? Ayo, isi formnya sekarang. Dapatkan banyak keuntungan bergabung bersama group online pertama dan tercepat perkembangannya di Indonesia, juga yang tercepat di Asia. Wow…! Sudah bener banget nih aku di sini, supaya ketularan semangat dan etos kerjanya, bisa berguru dari upliners yang baik-baik, bisa juga ‘didorong’ oleh downliners yang penuh semangat (sebagai upliner, malu dong kalo kalah semangat ;))
Modal kecil, Rp 39.900,- saja. Sistem kerja sudah tinggal diunduh, dibaca, dan diaplikasikan. Hadiah dan berbagai produk gratis-an ataupun diskon-an tersedia kapan saja. Kurang apa coba, kerja di dBC-N ini? Jam kerja, suka-sukanya kita. Lobbying klien (jie…) bisa sambil pake piyama aja (di kamar, sambil nongkrongin komputer, tentunya). Bonus? Ah… kalau ini sih di mana-mana juga sama. Bonus baru bisa didapat kalau kita mau kerja keras dan kerja cerdas. Nggak bisa ongkang-ongkang kaki dan mengharap kejatuhan bulan. Tapi ini betul-betul bisnis prospektif, kukira. Saat ini aku sedang merentas jalan untuk mencapai sukses. Dua tahun lagi, tiga tahun lagi. Insya Allah CR-V bisa kumiliki 😉

Order Online

21 Nov

When I decided to join Oriflame business network a while ago, it was because of various aspects that makes me interested, besides the amount of gifts and presents provided-as long as we work it on to get it. One of the ease which I got from this business is the ease of order through Oriflame’s site. You could come to the Oriflame office directly to purchase your order, or you can order by phone. You can send e-mail or fax to request delivery of goods, or you can visit the Oriflame site and make your order online. I prefer the order online option. It is really easy to do so, very simple, and availability of products and gifts can be obtained directly. Everything is real-time, online. Just click the site Oriflame Indonesia, then search for the desired product. You can access the online catalogue or just simply fill out the form by entering the code of the desired product. With one click, the product filled your virtual shopping cart. If you are looking for a specific product, just type the product’s name and click on the search box. It will instantly appears on the screen before our eyes. If you intend to cancel any orders that you have made, before you finished filling the order form, it can still be done. Done filling the virtual shopping cart, you can simply click a prompt to select the option set of goods. Which branch, how to deliver or collect the products, payments process and so on, this was done with only with a few clicks on our mouse or your touch-pad. When the confirmation process is done, a notification e-mail will be sent to our mailbox directly. After that? You can pick up the products that you’ve already ordered or waiting for the goods to be delivered to you-it depends on the options that’s you’ve previously made. Well, its that’s easy, isn’t it?

Ketika kuputuskan untuk bergabung dengan jaringan bisnis Oriflame beberapa waktu yang lalu, berbagai kemudahannya membuatku tertarik, selain hadiah-hadiahnya yang bejibun-asal kita mau usaha untuk mendapatkannya. Satu kemudahan yang kudapat dari bisnis ini adalah kemudahan order melalui situs Oriflame. Berbagai cara untuk order produk Oriflame ini bisa dilakukan. Datang langsung ke kantor Oriflame terdekat? Bisa banget. Order via telefon? Boleh. Kirim e-mail atau fax dengan request pengiriman barang? Itu juga bisa. Tapi aku lebih suka opsi order online. Caranya gampang banget, nggak pake ribet, dan ketersediaan produk maupun hadiah bisa langsung didapat. Semuanya realtime, online. Tinggal klik situs Oriflame Indonesia, lalu cari produk yang diinginkan. Bisa dengan membuka katalog online atau langsung saja isi form dengan memasukkan kode produk yang diinginkan. Dengan satu klik, produk sudah masuk ke dalam keranjang belanja virtual kita. Mencari produk tertentu secara spesifik, tinggal klik di kotak pencari, dan hasilnya langsung muncul di layar depan mata kita. Jika pun berniat membatalkan order yang sudah kita buat, selama belum final mengirimkan form order, tetap bisa dilakukan. Selesai dengan mengisi keranjang belanja virtual, kita bisa langsung klik konfirmasi untuk memilih opsi pengambilan barang. Cabang mana yang dituju, cara pengiriman atau pengambilan seperti apa, proses pembayaran dan sebagainya, ini pun dilakukan hanya dengan beberapa klik praktis saja di tetikus ataupun touchpad kita. Setelah proses konfirmasi selesai, e-mail notifikasi bisa segera terkirim ke mailbox kita. Setelah itu? Tinggal menjemput produk yang kita pesan atau menanti barang-barang itu dikirim pada kita -ini tergantung opsi pengambilan barang yang sudah kita buat sebelumnya. Nah, semudah itu saja.

Midnight Collection Promo

18 Nov
Here it comes again, crazy promo from Oriflame. Makes me more interested and wanted to join Oriflame as a new member. Too bad… I’m a member already :p Let’s vision it this way, in the second month after join, if you are fulfilled all the requirement, by noted 75 points of purchasing,  then you are able to get WP1 prize worth Rp 168 000, – Not to mention the discount fee as much as the registration fee when you did the first order.

WP1 gift: Waterproof mascara & eyeliner

Prizes in the next months also so tempting. You can can see by yourself on the pictures above. If I haven’t join Oriflame, I think this month will be the most suitable time to join. On 15th, the promo started to run. Who would like to take a part on it? Let’s go… You can start by registering yourself on this link directly and  fill out the form. After that, you can start running this business right away. Dare to join? Let’s go …!

WP2 gift: Exclusive clutch

Lagi-lagi promo gila-gilaan dari Oriflame. Bikin ngiler aja. Jadi pengen gabung Oriflame sebagai anggota baru nih. :p Bayangkan aja, di bulan kedua setelah bergabung, jika memenuhi persyaratan belanja sebesar 75 poin, bisa dapat hadiah WP1 seharga RP 168.000,- Belum lagi potongan harga senilai bea pendaftaran saat order pertama.

WP3 gift: Dare to dream make-up palette

Hadiah di bulan berikutnya nggak kalah asyik. Bisa lihat sendiri deh di bawah ini. Kalo aku belum gabung Oriflame, kayaknya bulan ini deh saat yang paling pas untuk gabung. Mulai tanggal 15 ini, promo mulai berlaku. Siapa mau? Hayu… Dimulai dengan daftar dong. Boleh langsung isi form di link ini, dan langsung berjibaku di bisnis prospektif ini. Berani gabung? Hayuu…

4 Tahun d’BC Network

6 Sep

Contek abis dari web replika-nya dBC-N (well… diedit sedikiiit, seperti salah ketik dan sedikit nambahin komentarku), untuk merayakan 4 tahun bisnis online ini. 4 tahun pertama yang terlihat bersinar, dan sambut tahun-tahun mendatang yang akan makin berbinar. 😉

Dari “hanya” seorang ibu rumah tangga, seorang Nadia Meutia memulai sejarah bisnisnya…

Dengan sejuta alasannya bergabung bisnis Oriflame saat itu. Banyak hutang? Banyak yang ingin dibeli tapi tidak bisa? Alasan yang sama mungkin dengan Anda saat ini 🙂

Tepatnya 12 Agustus 2006… Seperti semua jaringan d’BC Network-nya saat ini, Nadia pun memulainya sendirian. Kemudian mulai merekrut.

Mulai meluaskan jaringan bisnisnya di kalangan sahabat dekatnya, Sharah Saleh Sugarda (kini Ketua Pengurus d’BCN) bergabung pada 23 Agustus 2006

Cikal bakal pemikiran dunia online sudah ada pada saat itu di kepala Nadia. Dimulai dengan website sederhana berbasis blogsopt dan M.A.N.U.A.L! hehe… (aku juga pakai blogspot nih…)

Dibuat satu demi satu untuk para member dibawah mereka saat itu. Cikal bakal d’BC Network pun dimulai dari web yang masih amat sederhana.

Tidak lama, pemikiran besar jaringan bisnis online d’BC Network dimulai. Dengan dibelinya sebuah nama domain pada 6 September 2006, hasil dari “negosiasi” Nadia dengan sahabatnya yang satu lagi, Dini Shanti, yang sedang coba direkrutnya saat itu 🙂

Dini yang sudah berpengalaman berkecimpung di dunia bisnis online bergabung pada 12 September 2006…

—————-

6 September 2006 . . . dan kini 6 September 2010 . . . d’BC Network merayakan ulang tahun ke-4

Masa 4 tahun… bisa dibilang masih muda ya? Tapi lihat pencapaian prestasi d’BC Network ! Pencetakan leader-leader dalam jaringan bisnis Online ini meningkat sangat signifikan

Di Oriflame, salah satu jenjang karir pertama yang dituju adalah menjadi Senior Manager yang berpenghasilan rata-rata Rp.4jt-Rp.7jt per bulannya.

Leader Senior Manager and up di d’BCN tahun 2007 “baru” 4 orang. Tahun 2008 menjadi 17 orang. Tahun 2009 meningkat lebih hebat jadi 39 orang. Dan tahun 2010 ini makin membuat bangga dengan 89 orang! (pencapaian hingga Agustus 2010)

Bukan terpusat hanya pada satu kota, Jakarta misalnya, tapi tersebar dari Sabang hingga Merauke. Membuktikan sistem online ini berjalan dengan baik. Tersebar leaders d’BC Network di Sumatera Utara, Kepulauan Riau, Sumatera Barat, Sumatera Selatan, Jawa Barat, Jawa tengah, Jogjakarta, Jawa Timur, Bali, Kalimantan Timur dan Sulawesi Utara!

Bahkan…merambah belahan negara lain! Para leaders pun ada di Singapura, Hongkong, Amerika, dan Kuwait!

Sebuah prestasi luar biasa bukan ? d’BC Network telah membuktikan keberadaannya di dunia bisnis Oriflame dan Management menilai bahwa… jaringan d’BC Network saat ini adalah:
one of the Most Succesful Group in Oriflame Indonesia at the moment!

Bukan hanya prestasi pencetakan leader yang peningkatannya luar biasa, tapi prestasi lain pun diraih…

Faristina Afiyanti menjadi leader No.2 Top 10 Oriflame Semarang.
Wiwin Pratiwanggini leader No.5 Top 10 Oriflame Jogjakarta.
Christina Yulianti leader No.2 Top 10 Oriflame Jogjakarta.
Dini Shanti menjadi The Fastest Leader No.3 Asia 2010 dan Leader No.64 Oriflame Asia.
Serta Nadia Meutia leader No. 18 Top 30 Oriflame Indonesia dan No.24 Oriflame Asia.

Sebuah pencapaian yang bukan biasa-biasa saja untuk waktu yang terbilang masih sangat pendek, “baru” 4 tahun 😀

Sebuah kesempatan untuk semua member d’BC Network kini… Dengan fasilitas canggih yang selalu up to date hasil kerja semua leaders d’BC Network dari Sabang sampai Merauke
bahkan yang berada di luar negeri sekalipun saat ini.

Ingin mengambil kesempatan menjadi bagian kesuksesan d’BC Network secara global? Saatnya kini mengambil keputusan sukses itu ! Di akhir tahun ke-4… Dan insya Allah memasuki tahun ke-5 usia d’BC Network… Jadilah bagian dari kesuksesan bersama kami 😀

Ayo, mendaftar sejak sekarang, silakan klik link ini, dan langsung isi formulir sekarang juga. Hanya dengan Rp 39.900,- untuk masa keanggotaan selama setahun penuh, peluang untuk meraih hal yang serupa dengan nama-nama yang sudah disebutkan di atas, sangat terbuka luas. Ayo,  sekarang juga!

Jolly July

17 Jul

Promo bulan ini untuk konsultan baru Oriflame, wah… bikin ngiler. Nyesel juga nih nggak gabung di bulan ini. Ayo ayo… buat yang mau ikutan, bulan ini saat yang paling tepat untuk bergabung dengan Oriflame.

Untuk masa keanggotaan setahun hanya bayar Rp 39.900,- dengan diskon sampai 30% untuk beli produk Oriflame, belum lagi diskon beragam produk yang selalu ada setiap bulan. Promo spesial bulan ini, silakan lakukan order pertama minimum sejumlah Rp 175.000,- maka potongan harga sebanyak Rp 10.000,- bisa didapat. Ini masih ditambah lagi dengan bonus hadiah foot file yang harga normalnya mencapai Rp 27.900,- Jadi, jika sukses di bulan ini, bea keanggotaan setahun ternyata cuma keluar uang sebanyak Rp 2.000,- saja.

Promo Jolly July

Satu program promo lagi di bulan ini, jika berhasil mencapai pembelian sebanyak 75 bonus poin, sebagai hadiah welcome program alias WP1, body butter (untuk cewek) atau face wash (untuk cowok) bisa dibawa pulang. Gratis lagi. Bulan berikutnya, bonus bertambah dong. Hadiahnya? parfum special edition, yang tentu saja boleh milih, mau tipe cewek atau cowok. Huwaa… mau…!!! Yuk, ikutan jolly July di bulan ini. Detilnya bisa dilihat di situs Oriflame, tapi daftarnya bisa langsung di sini kok. Yuk…! Jangan sampai nyesel kayak saya 😦

This month promo for a new Oriflame consultant, well … it make you drool. I regret it that I didn’t join Oriflame this month. Come on come on… for you who want to join, this month will be the most appropriate time to join Oriflame.

For the membership, you only pay Rp 39 900, – with discounts up to 30% to buy Oriflame products, not to mention discounts on various products that are always available every month. This month’s special promo, just do the minimum first order of Rp 175,000, – then the discounted price of Rp 10.000, – could be obtained. It’s still coupled with a foot file as a bonus prize that normally you can get it for Rp 27 900, – But you can get it for free (if you can fulfill the requirement) So, if successful in this month, a year membership fees turned out just as much as Rp 2.000, – only.

Welcome Program Prizes

One more program for this month, if you successfully achieve the purchase of 75 bonus points, as a welcome gift program (WP1), you can get FREE body butter (for female) or a face wash (for male). The next month, the bonus is surely increases. The prize is special edition perfume, which you may choose, the female type of male one. Huwaa … I want  it…!!! Come, let’s join Jolly July this month. You can see the detail of information in the official website of Oriflame, but you can register directly from here. Come! Do not let yourself be regret like me : (

TUPO Juni 2010

30 Jun

Tutup Poin. Maksudnya? Akhir bulan merupakan saat untuk tutup poin bagi para konsultan Oriflame. Target-target yang harus dicapai, sebaiknya diselesaikan di akhir bulan ini. Target untuk mendapatkan 75 poin, atau 100 poin, atau bahkan lebih dari itu. Targetku bulan ini, 100 poin. PAS!!!

Bulan-bulan ke depan, Diiming-imingi dengan promo rekrut bulan Juli, wah… bikin ngiler. Bagaimana tidak? Hadiah untuk recruiter aja bisa berjumlah total lebih dari 1 juta. Ada yang nggak mau…? :p

Tutup Poin means Closing Point. What is the meaning of it? End of the month is time for closing points for Oriflame consultants. Any targets should be completed by the end of this month. Target to get 75 points, or 100 points, or even more than that. My goal this month, 100 points. Yes, I got it!

The months ahead, there is promising promo for anyone who recruit new member/downline in July. Well… it makes me drool. How come? The gifts for the recruiter, it is more than a million in total. Anyone doesn’t want it…? :p

Chatting with the Upliner ;)

24 Jun

Tempo hari ketemu dengan mbak Sisca Sarwoko di ruang chat YM. Ada pertanyaan yang betul-betul ingin kutanyakan berkaitan dengan web traffic, blogging dan sebagainya. Step by step, beliau sabar banget deh menjelaskan setiap tahap, sampai akhirnya aku berhasil menemukan link-link menuju informasi yang kuperlukan. Terima kasih ya, mbak Sisca. Aku yakin, para member di dBC-Network ini semuanya sama proaktif dengan mbak Sisca. Upline-ku langsung, mbak Linda juga nggak jarang kumintai bantuan, jadi tempat bertanya ini dan itu. Siap-siap upliners… jangan bosan kalau aku colak-colek minta bantuan ya…! 😉 😉

The other day I met my upline in dBC-Network, mbak Sisca Sarwoko through chatroom in YM. There were questions that I really want to ask related to web traffic, blogging and so forth. Step by step, she explained each step very patiently, until I finally managed to find the links to the information I need. Thanks, mbak Sisca. I’m sure, the members of DBC-Network are all have the same spirit, to be proactive just like mbak Sisca. My direct upline, mbak Linda, she is also my source of information. I can ask her anything about the system, the network, just simply everything, anything, anytime. Wow… Well, be ready upliners … don’t get bored if I poke you once in a while to ask for assistance. I’m sure they will be happy to assist me. Am I right? ;);)

dBC-Network

23 Jun

Aku mulai melirik bisnis ini di bulan Maret, tapi baru resmi bergabung di bulan Mei 2010. Dukungan upliners dan team support jaringan yang solid membuat aku yang tadinya cuek bebek kok ya mulai semangat nih untuk menggerakkan laju roda bisnis ini. Upline-ku, mbak Linda, sangat supportif dan tak segan untuk menjawab berbagai pertanyaanku, juga memberi tahu segala tips & trik, bahkan membantu menghubungi prospektif downline yang kemudian ikut bergabung dalam grup-ku. Selain mbak Linda, ada juga mbak Nissa, mbak Sisca, mbak Evria, mbak Dea the team Leader, bahkan hingga founder network ini, mbak Dini Shanti, aku yakin semuanya siap mendukung untuk bergerak maju bersama. Go forward, dBC-Network!

I started to pay attention at this business in March, but officially joined in May 2010. Support of my upliners and a solid network team made me be spirited to move the wheel of the  business more seriously. My upliner, mbak Linda, is supportive and never hesitate to answer my question, telling me all the tips & tricks, even help me contacting prospective downline who would join my group. In addition of mbak Linda, there are also Nissa Mbak, mbak Sisca, mbak  Evria, mbak Dea the team leader, up to the founder of this network, mbak Dini Shanti, all of them are ready to support each other and move forward together. Go forward, DBC-Network!

Hello world!

20 Jun

Selamat datang di blog baruku di WordPress.com. Blog ini kubuat untuk mendukung semangat berbisnisku yang mulai tumbuh untuk membangun bisnis baru di bidang kecantikan, didukung oleh grup hebat dengan orang-orang hebat pula di dunia yang indah ini. Yuk, kita bersibuk-ria dalam bisnis dan selamat datang di biziblog.

Welcome to my other blog in WordPress.com. This blog is created to support my business desire on running new business, a beauty business supported by a great group of great people in this beautiful world. So let’s get busy on business, and welcome to biziblog.