Tag Archives: dBC-Network

Paket Sukses July 2011

8 Jul

Wow… it’s been a long time that I didn’t update this blog. Back to April, and now July already. I brought up the issue of ‘Paket Sukses’ dBC Network July edition.

• The Paket Sukses is a package created for Oriflame consultants in d’BC Network to help them close points in a smartly manner.
• The Package consists of various items that are considerably beneficial in terms of business values as well as product availability.
• You are entitled to take orders on any product in Oriflame’s catalogue.
• This is d’BC Network recommendation for its members in order to focus.
• In accordance to Oriflame Code of Ethics, we do not accept any online purchases whether thru our websites nor individual internet sources.

C’mon, let’s get to know some of the products in this Paket Sukses a.k.a Success Package.
Tender Care. In the last month’s Paket Sukses, this product was there, too. It is really a favorite product by Oriflame. And this month, Tender Care is available in the form of lip gloss. I definitely will buy this Tender Care lip gloss. How about you?
Matte Control Pressed Powder. This powder came with a composition that delivers a mild soft and gentleness on the skin, not shiny. Suitable for combination/oily skin. Available in two colors, which are light/medium and medium/dark.
Glacier Ice eau de toilette. Well … this time come up the fragrance product for men. The scent of apples, tangerines and bergamot combined with fresh lemongrass, ivy and cypress gives the sensation of a fresh and masculine fragrance.
Oriflame hippo soap. Soap for kid, in the form of a cute and bright color hippo. This soap specially formulated for sensitive skin of children. Relatively small size so your kid would grip it just fit in your child’s hand, I believe your kid would like to take a bath with it.
Foot Care Pumice Brush. The 2 in 1 tool foot care in the form of pumice on the one hand to rub the heel and shed dead skin, make your heel smooths. On the reverse side, there is brush ti wipe off the dirt off your heels. Softens the skin of the foot, and clean it at once.
How about the other products? You can simply asked. I will explain it more detail later. C’mon, would you all together wanna be successful? Let’s buy these products in Paket Sukses, then. There are special discounts for members, for sure. Would you all want to be a member? There is a great promo in July, to Shine Like a Star. You can get more details here. I’ll assist you on the registration procedure. Use the form on this link, and get many other benefits as a member of Oriflame.

Dare To Be… Something Better

3 Apr

How About You?
Here’s the new promo. Special for youth, who are vigorous and young at heart.
Come on, then. This time Oriflame asks the young generation just like you to join us in Oriflame. Let’s transferred a portion of your monthly expenses to buy Oriflame products that can make you look beautiful, attractive, smells good, and be more confident for sure. Enjoy the discount products, get the bonus, and certainly add some more income to your monthly allowance. Another advantage by joining Oriflame, you can develop your network, make more and more friends, and still have fun. The more you use their products, the more sales you make and extending your network, you will certainly get more bonuses. Up to the level diamond, you can have chances of traveling around the world for free, which is not just a dream. Young people like you can do it. Don’t you dare to challenge yourself, to be different, to keep working, to be famous, and … to be rich?

pic: courtesy of oriflame.co.id

The first step is… let’s join Oriflame through the fastest growth group in Asia, which is dBC Network. Nadia Yuniardo and Dini Shanti are the founders of this online based business. After that, you can get your chosen products and get 20-30% rebate. Not bad, doesn’t it? There is one new release product from Oriflame dare to be line. It’s Eau de Toilette available in 3 variants of fragrance and packages. It’s packed in a cute container shaped kokeshi (Japanese doll) that can be decorated freely by your own creativity. So, would you dare? Dare to decorate it by yourself and get the best appearance ever? Dare to be different and dare to be better? Just like you. Be Oriflame, then. 😉

Closing 2010 With A Bang!

1 Jan
Last day of 2010. Last night, I read status of an SM Oriflame, my super leader, mbak Dea, on facebook. She updated the recognition of several new achiever at the
end of this year, heading to the final seconds of the Closing Points. There are new Manager 15%, 2 new Managers 18 %, and one Senior Manager. Every one of them are DBC-N members. Wow … It’s really closing 2010 with a bang!
Getting ready to work hard again in 2011. How many time do you want to jump higher to the next level? Set starting today. Make a proposal of life, a realistic one but challenging enough. Move forward, work hard, work smart. Along with DBC-N, we certainly can! Want to join us?
Fill this form now. Get a lot of advantages to join the first group online. The fastest development group in Indonesia, and also the fastest in Asia. Wow …!
I’m already in the right group, so I can catch the spirit and work ethic, can be studied from my kind upliners, and also encouraged by the passionate downliners (as upliner, it’s a shame to lose the spirit compare to my downline)

The annual membership fee is quite small, only IDR 39 900,-. Working system is ready to be downloaded, read and applied. Gifts and variety of free product or discounts available anytime. What do you expect for more by working in dBC-N like this? Working hours, is up to us. Lobbying

clients (jie. ..) we can do it while we are in our bedroom, wearing pyjamas in front of computer. Bonus? Well … I think it does the same everywhere. Bonuses can only be gained when we work hard and work smart. Can not do nothing and expect the falling stars. But this is truly a

prospective business, I suppose. Right now I’m on my way to achieve success. Two years later from now, or three more years at the latest, as God willing, I might own my free CR-V 😉

Hari terakhir 2010. Tadi malam, status dari seorang SM Oriflame, super leader-ku, mbak Dea, kubaca di halaman facebook. Mengabarkan recognisi beberapa orang new achiever di akhir tahun ini jelang detik-detik terakhir masa Tutup Poin. Wow… ada new Manager 15%, 2 orang new Manager 18 %, dan satu orang Senior Manager. SemuanyadBC-Ners. Wow… sungguh-sungguh menutup tahun ini dengan sebuah hentakan.
Siap kerja keras lagi di tahun 2011 nanti. Ayo, mau loncat level berapa kali? Tetapkan mulai hari ini. Bikin proposal hidup, yang realistis tapi cukup menantang. Bergerak maju, bekerja keras, bekerja cerdas. Bersama dBC-N, pasti bisa! Mau gabung bersama kami? Ayo, isi formnya sekarang. Dapatkan banyak keuntungan bergabung bersama group online pertama dan tercepat perkembangannya di Indonesia, juga yang tercepat di Asia. Wow…! Sudah bener banget nih aku di sini, supaya ketularan semangat dan etos kerjanya, bisa berguru dari upliners yang baik-baik, bisa juga ‘didorong’ oleh downliners yang penuh semangat (sebagai upliner, malu dong kalo kalah semangat ;))
Modal kecil, Rp 39.900,- saja. Sistem kerja sudah tinggal diunduh, dibaca, dan diaplikasikan. Hadiah dan berbagai produk gratis-an ataupun diskon-an tersedia kapan saja. Kurang apa coba, kerja di dBC-N ini? Jam kerja, suka-sukanya kita. Lobbying klien (jie…) bisa sambil pake piyama aja (di kamar, sambil nongkrongin komputer, tentunya). Bonus? Ah… kalau ini sih di mana-mana juga sama. Bonus baru bisa didapat kalau kita mau kerja keras dan kerja cerdas. Nggak bisa ongkang-ongkang kaki dan mengharap kejatuhan bulan. Tapi ini betul-betul bisnis prospektif, kukira. Saat ini aku sedang merentas jalan untuk mencapai sukses. Dua tahun lagi, tiga tahun lagi. Insya Allah CR-V bisa kumiliki 😉

4 Tahun d’BC Network

6 Sep

Contek abis dari web replika-nya dBC-N (well… diedit sedikiiit, seperti salah ketik dan sedikit nambahin komentarku), untuk merayakan 4 tahun bisnis online ini. 4 tahun pertama yang terlihat bersinar, dan sambut tahun-tahun mendatang yang akan makin berbinar. 😉

Dari “hanya” seorang ibu rumah tangga, seorang Nadia Meutia memulai sejarah bisnisnya…

Dengan sejuta alasannya bergabung bisnis Oriflame saat itu. Banyak hutang? Banyak yang ingin dibeli tapi tidak bisa? Alasan yang sama mungkin dengan Anda saat ini 🙂

Tepatnya 12 Agustus 2006… Seperti semua jaringan d’BC Network-nya saat ini, Nadia pun memulainya sendirian. Kemudian mulai merekrut.

Mulai meluaskan jaringan bisnisnya di kalangan sahabat dekatnya, Sharah Saleh Sugarda (kini Ketua Pengurus d’BCN) bergabung pada 23 Agustus 2006

Cikal bakal pemikiran dunia online sudah ada pada saat itu di kepala Nadia. Dimulai dengan website sederhana berbasis blogsopt dan M.A.N.U.A.L! hehe… (aku juga pakai blogspot nih…)

Dibuat satu demi satu untuk para member dibawah mereka saat itu. Cikal bakal d’BC Network pun dimulai dari web yang masih amat sederhana.

Tidak lama, pemikiran besar jaringan bisnis online d’BC Network dimulai. Dengan dibelinya sebuah nama domain pada 6 September 2006, hasil dari “negosiasi” Nadia dengan sahabatnya yang satu lagi, Dini Shanti, yang sedang coba direkrutnya saat itu 🙂

Dini yang sudah berpengalaman berkecimpung di dunia bisnis online bergabung pada 12 September 2006…

—————-

6 September 2006 . . . dan kini 6 September 2010 . . . d’BC Network merayakan ulang tahun ke-4

Masa 4 tahun… bisa dibilang masih muda ya? Tapi lihat pencapaian prestasi d’BC Network ! Pencetakan leader-leader dalam jaringan bisnis Online ini meningkat sangat signifikan

Di Oriflame, salah satu jenjang karir pertama yang dituju adalah menjadi Senior Manager yang berpenghasilan rata-rata Rp.4jt-Rp.7jt per bulannya.

Leader Senior Manager and up di d’BCN tahun 2007 “baru” 4 orang. Tahun 2008 menjadi 17 orang. Tahun 2009 meningkat lebih hebat jadi 39 orang. Dan tahun 2010 ini makin membuat bangga dengan 89 orang! (pencapaian hingga Agustus 2010)

Bukan terpusat hanya pada satu kota, Jakarta misalnya, tapi tersebar dari Sabang hingga Merauke. Membuktikan sistem online ini berjalan dengan baik. Tersebar leaders d’BC Network di Sumatera Utara, Kepulauan Riau, Sumatera Barat, Sumatera Selatan, Jawa Barat, Jawa tengah, Jogjakarta, Jawa Timur, Bali, Kalimantan Timur dan Sulawesi Utara!

Bahkan…merambah belahan negara lain! Para leaders pun ada di Singapura, Hongkong, Amerika, dan Kuwait!

Sebuah prestasi luar biasa bukan ? d’BC Network telah membuktikan keberadaannya di dunia bisnis Oriflame dan Management menilai bahwa… jaringan d’BC Network saat ini adalah:
one of the Most Succesful Group in Oriflame Indonesia at the moment!

Bukan hanya prestasi pencetakan leader yang peningkatannya luar biasa, tapi prestasi lain pun diraih…

Faristina Afiyanti menjadi leader No.2 Top 10 Oriflame Semarang.
Wiwin Pratiwanggini leader No.5 Top 10 Oriflame Jogjakarta.
Christina Yulianti leader No.2 Top 10 Oriflame Jogjakarta.
Dini Shanti menjadi The Fastest Leader No.3 Asia 2010 dan Leader No.64 Oriflame Asia.
Serta Nadia Meutia leader No. 18 Top 30 Oriflame Indonesia dan No.24 Oriflame Asia.

Sebuah pencapaian yang bukan biasa-biasa saja untuk waktu yang terbilang masih sangat pendek, “baru” 4 tahun 😀

Sebuah kesempatan untuk semua member d’BC Network kini… Dengan fasilitas canggih yang selalu up to date hasil kerja semua leaders d’BC Network dari Sabang sampai Merauke
bahkan yang berada di luar negeri sekalipun saat ini.

Ingin mengambil kesempatan menjadi bagian kesuksesan d’BC Network secara global? Saatnya kini mengambil keputusan sukses itu ! Di akhir tahun ke-4… Dan insya Allah memasuki tahun ke-5 usia d’BC Network… Jadilah bagian dari kesuksesan bersama kami 😀

Ayo, mendaftar sejak sekarang, silakan klik link ini, dan langsung isi formulir sekarang juga. Hanya dengan Rp 39.900,- untuk masa keanggotaan selama setahun penuh, peluang untuk meraih hal yang serupa dengan nama-nama yang sudah disebutkan di atas, sangat terbuka luas. Ayo,  sekarang juga!

Chatting with the Upliner ;)

24 Jun

Tempo hari ketemu dengan mbak Sisca Sarwoko di ruang chat YM. Ada pertanyaan yang betul-betul ingin kutanyakan berkaitan dengan web traffic, blogging dan sebagainya. Step by step, beliau sabar banget deh menjelaskan setiap tahap, sampai akhirnya aku berhasil menemukan link-link menuju informasi yang kuperlukan. Terima kasih ya, mbak Sisca. Aku yakin, para member di dBC-Network ini semuanya sama proaktif dengan mbak Sisca. Upline-ku langsung, mbak Linda juga nggak jarang kumintai bantuan, jadi tempat bertanya ini dan itu. Siap-siap upliners… jangan bosan kalau aku colak-colek minta bantuan ya…! 😉 😉

The other day I met my upline in dBC-Network, mbak Sisca Sarwoko through chatroom in YM. There were questions that I really want to ask related to web traffic, blogging and so forth. Step by step, she explained each step very patiently, until I finally managed to find the links to the information I need. Thanks, mbak Sisca. I’m sure, the members of DBC-Network are all have the same spirit, to be proactive just like mbak Sisca. My direct upline, mbak Linda, she is also my source of information. I can ask her anything about the system, the network, just simply everything, anything, anytime. Wow… Well, be ready upliners … don’t get bored if I poke you once in a while to ask for assistance. I’m sure they will be happy to assist me. Am I right? ;);)

dBC-Network

23 Jun

Aku mulai melirik bisnis ini di bulan Maret, tapi baru resmi bergabung di bulan Mei 2010. Dukungan upliners dan team support jaringan yang solid membuat aku yang tadinya cuek bebek kok ya mulai semangat nih untuk menggerakkan laju roda bisnis ini. Upline-ku, mbak Linda, sangat supportif dan tak segan untuk menjawab berbagai pertanyaanku, juga memberi tahu segala tips & trik, bahkan membantu menghubungi prospektif downline yang kemudian ikut bergabung dalam grup-ku. Selain mbak Linda, ada juga mbak Nissa, mbak Sisca, mbak Evria, mbak Dea the team Leader, bahkan hingga founder network ini, mbak Dini Shanti, aku yakin semuanya siap mendukung untuk bergerak maju bersama. Go forward, dBC-Network!

I started to pay attention at this business in March, but officially joined in May 2010. Support of my upliners and a solid network team made me be spirited to move the wheel of the  business more seriously. My upliner, mbak Linda, is supportive and never hesitate to answer my question, telling me all the tips & tricks, even help me contacting prospective downline who would join my group. In addition of mbak Linda, there are also Nissa Mbak, mbak Sisca, mbak  Evria, mbak Dea the team leader, up to the founder of this network, mbak Dini Shanti, all of them are ready to support each other and move forward together. Go forward, DBC-Network!