Tag Archives: support

Order Online

21 Nov

When I decided to join Oriflame business network a while ago, it was because of various aspects that makes me interested, besides the amount of gifts and presents provided-as long as we work it on to get it. One of the ease which I got from this business is the ease of order through Oriflame’s site. You could come to the Oriflame office directly to purchase your order, or you can order by phone. You can send e-mail or fax to request delivery of goods, or you can visit the Oriflame site and make your order online. I prefer the order online option. It is really easy to do so, very simple, and availability of products and gifts can be obtained directly. Everything is real-time, online. Just click the site Oriflame Indonesia, then search for the desired product. You can access the online catalogue or just simply fill out the form by entering the code of the desired product. With one click, the product filled your virtual shopping cart. If you are looking for a specific product, just type the product’s name and click on the search box. It will instantly appears on the screen before our eyes. If you intend to cancel any orders that you have made, before you finished filling the order form, it can still be done. Done filling the virtual shopping cart, you can simply click a prompt to select the option set of goods. Which branch, how to deliver or collect the products, payments process and so on, this was done with only with a few clicks on our mouse or your touch-pad. When the confirmation process is done, a notification e-mail will be sent to our mailbox directly. After that? You can pick up the products that you’ve already ordered or waiting for the goods to be delivered to you-it depends on the options that’s you’ve previously made. Well, its that’s easy, isn’t it?

Ketika kuputuskan untuk bergabung dengan jaringan bisnis Oriflame beberapa waktu yang lalu, berbagai kemudahannya membuatku tertarik, selain hadiah-hadiahnya yang bejibun-asal kita mau usaha untuk mendapatkannya. Satu kemudahan yang kudapat dari bisnis ini adalah kemudahan order melalui situs Oriflame. Berbagai cara untuk order produk Oriflame ini bisa dilakukan. Datang langsung ke kantor Oriflame terdekat? Bisa banget. Order via telefon? Boleh. Kirim e-mail atau fax dengan request pengiriman barang? Itu juga bisa. Tapi aku lebih suka opsi order online. Caranya gampang banget, nggak pake ribet, dan ketersediaan produk maupun hadiah bisa langsung didapat. Semuanya realtime, online. Tinggal klik situs Oriflame Indonesia, lalu cari produk yang diinginkan. Bisa dengan membuka katalog online atau langsung saja isi form dengan memasukkan kode produk yang diinginkan. Dengan satu klik, produk sudah masuk ke dalam keranjang belanja virtual kita. Mencari produk tertentu secara spesifik, tinggal klik di kotak pencari, dan hasilnya langsung muncul di layar depan mata kita. Jika pun berniat membatalkan order yang sudah kita buat, selama belum final mengirimkan form order, tetap bisa dilakukan. Selesai dengan mengisi keranjang belanja virtual, kita bisa langsung klik konfirmasi untuk memilih opsi pengambilan barang. Cabang mana yang dituju, cara pengiriman atau pengambilan seperti apa, proses pembayaran dan sebagainya, ini pun dilakukan hanya dengan beberapa klik praktis saja di tetikus ataupun touchpad kita. Setelah proses konfirmasi selesai, e-mail notifikasi bisa segera terkirim ke mailbox kita. Setelah itu? Tinggal menjemput produk yang kita pesan atau menanti barang-barang itu dikirim pada kita -ini tergantung opsi pengambilan barang yang sudah kita buat sebelumnya. Nah, semudah itu saja.

Iklan

Chatting with the Upliner ;)

24 Jun

Tempo hari ketemu dengan mbak Sisca Sarwoko di ruang chat YM. Ada pertanyaan yang betul-betul ingin kutanyakan berkaitan dengan web traffic, blogging dan sebagainya. Step by step, beliau sabar banget deh menjelaskan setiap tahap, sampai akhirnya aku berhasil menemukan link-link menuju informasi yang kuperlukan. Terima kasih ya, mbak Sisca. Aku yakin, para member di dBC-Network ini semuanya sama proaktif dengan mbak Sisca. Upline-ku langsung, mbak Linda juga nggak jarang kumintai bantuan, jadi tempat bertanya ini dan itu. Siap-siap upliners… jangan bosan kalau aku colak-colek minta bantuan ya…! 😉 😉

The other day I met my upline in dBC-Network, mbak Sisca Sarwoko through chatroom in YM. There were questions that I really want to ask related to web traffic, blogging and so forth. Step by step, she explained each step very patiently, until I finally managed to find the links to the information I need. Thanks, mbak Sisca. I’m sure, the members of DBC-Network are all have the same spirit, to be proactive just like mbak Sisca. My direct upline, mbak Linda, she is also my source of information. I can ask her anything about the system, the network, just simply everything, anything, anytime. Wow… Well, be ready upliners … don’t get bored if I poke you once in a while to ask for assistance. I’m sure they will be happy to assist me. Am I right? ;);)

dBC-Network

23 Jun

Aku mulai melirik bisnis ini di bulan Maret, tapi baru resmi bergabung di bulan Mei 2010. Dukungan upliners dan team support jaringan yang solid membuat aku yang tadinya cuek bebek kok ya mulai semangat nih untuk menggerakkan laju roda bisnis ini. Upline-ku, mbak Linda, sangat supportif dan tak segan untuk menjawab berbagai pertanyaanku, juga memberi tahu segala tips & trik, bahkan membantu menghubungi prospektif downline yang kemudian ikut bergabung dalam grup-ku. Selain mbak Linda, ada juga mbak Nissa, mbak Sisca, mbak Evria, mbak Dea the team Leader, bahkan hingga founder network ini, mbak Dini Shanti, aku yakin semuanya siap mendukung untuk bergerak maju bersama. Go forward, dBC-Network!

I started to pay attention at this business in March, but officially joined in May 2010. Support of my upliners and a solid network team made me be spirited to move the wheel of the  business more seriously. My upliner, mbak Linda, is supportive and never hesitate to answer my question, telling me all the tips & tricks, even help me contacting prospective downline who would join my group. In addition of mbak Linda, there are also Nissa Mbak, mbak Sisca, mbak  Evria, mbak Dea the team leader, up to the founder of this network, mbak Dini Shanti, all of them are ready to support each other and move forward together. Go forward, DBC-Network!

Hello world!

20 Jun

Selamat datang di blog baruku di WordPress.com. Blog ini kubuat untuk mendukung semangat berbisnisku yang mulai tumbuh untuk membangun bisnis baru di bidang kecantikan, didukung oleh grup hebat dengan orang-orang hebat pula di dunia yang indah ini. Yuk, kita bersibuk-ria dalam bisnis dan selamat datang di biziblog.

Welcome to my other blog in WordPress.com. This blog is created to support my business desire on running new business, a beauty business supported by a great group of great people in this beautiful world. So let’s get busy on business, and welcome to biziblog.