Tag Archives: upline

Chatting with the Upliner ;)

24 Jun

Tempo hari ketemu dengan mbak Sisca Sarwoko di ruang chat YM. Ada pertanyaan yang betul-betul ingin kutanyakan berkaitan dengan web traffic, blogging dan sebagainya. Step by step, beliau sabar banget deh menjelaskan setiap tahap, sampai akhirnya aku berhasil menemukan link-link menuju informasi yang kuperlukan. Terima kasih ya, mbak Sisca. Aku yakin, para member di dBC-Network ini semuanya sama proaktif dengan mbak Sisca. Upline-ku langsung, mbak Linda juga nggak jarang kumintai bantuan, jadi tempat bertanya ini dan itu. Siap-siap upliners… jangan bosan kalau aku colak-colek minta bantuan ya…! 😉 😉

The other day I met my upline in dBC-Network, mbak Sisca Sarwoko through chatroom in YM. There were questions that I really want to ask related to web traffic, blogging and so forth. Step by step, she explained each step very patiently, until I finally managed to find the links to the information I need. Thanks, mbak Sisca. I’m sure, the members of DBC-Network are all have the same spirit, to be proactive just like mbak Sisca. My direct upline, mbak Linda, she is also my source of information. I can ask her anything about the system, the network, just simply everything, anything, anytime. Wow… Well, be ready upliners … don’t get bored if I poke you once in a while to ask for assistance. I’m sure they will be happy to assist me. Am I right? ;);)

Iklan

dBC-Network

23 Jun

Aku mulai melirik bisnis ini di bulan Maret, tapi baru resmi bergabung di bulan Mei 2010. Dukungan upliners dan team support jaringan yang solid membuat aku yang tadinya cuek bebek kok ya mulai semangat nih untuk menggerakkan laju roda bisnis ini. Upline-ku, mbak Linda, sangat supportif dan tak segan untuk menjawab berbagai pertanyaanku, juga memberi tahu segala tips & trik, bahkan membantu menghubungi prospektif downline yang kemudian ikut bergabung dalam grup-ku. Selain mbak Linda, ada juga mbak Nissa, mbak Sisca, mbak Evria, mbak Dea the team Leader, bahkan hingga founder network ini, mbak Dini Shanti, aku yakin semuanya siap mendukung untuk bergerak maju bersama. Go forward, dBC-Network!

I started to pay attention at this business in March, but officially joined in May 2010. Support of my upliners and a solid network team made me be spirited to move the wheel of the  business more seriously. My upliner, mbak Linda, is supportive and never hesitate to answer my question, telling me all the tips & tricks, even help me contacting prospective downline who would join my group. In addition of mbak Linda, there are also Nissa Mbak, mbak Sisca, mbak  Evria, mbak Dea the team leader, up to the founder of this network, mbak Dini Shanti, all of them are ready to support each other and move forward together. Go forward, DBC-Network!